Ikigai workshop Drenthe

Wil jij ook een Ikigai workshop organiseren?

Help anderen bij het vinden van hun Ikigai

Active Selfcare organiseert Ikigai workshops in Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel. Hierbij wordt in een kleine groep (8-15 personen) de achtergrond van Ikigai toegelicht en worden opdrachten gegeven zodat deelnemers op zoek kunnen gaan naar hun eigen Ikigai.

De term Ikigai komt oorspronkelijk uit Japan en vergelijk ik zelf vaak met zingeving. Levensvragen als ‘waar leef ik voor‘ of ‘wat is mijn doel in het leven‘ zijn interessant, maar vaak lastig om direct te beantwoorden. Met behulp van de Ikigai workshop splitsen we deze levensvragen op in kleine stukjes en maken we het concreet en makkelijk.

Door het vinden van je Ikigai kan je makkelijker keuzes maken. Het geeft meer intrinsieke motivatie voor het behalen van je doelen en leidt uiteindelijk tot een gezond en gelukkig leven.

Ikigai workshop Dwingeloo
Ikigai Workshop Active Selfcare Dwingeloo

Wil jij ook gezonde en gelukkige werknemers of cliënten?

Voor mensen die hun leefstijl en gezondheid willen verbeteren

Voor mensen die zich persoonlijk willen ontwikkelen en zichzelf (nog) beter willen leren kennen.

Voor mensen met stress of burnout klachten

Gegeven door

De cursus wordt georganiseerd door Ingrid Barelds, eigenaar van Active Selfcare. Zij is docent fysiotherapie, gezondheidswetenschapper en levensgenieter. Na een sabbatical in een van de blauwe zones een paar jaar geleden heeft ze zelf haar eigen Ikigai gevonden en besloten om niet meer te rennen door het leven. 

Door me goed te verdiepen in de achtergrond van Ikigai weet ik nu veel beter hoe ik zelf mijn leven wil inrichten. En ben ik ook bewust bezig om daadwerkelijk te leven volgens mijn Ikigai.”

Het geven van deze workshop is zeker een onderdeel van mijn Ikigai. Na elke workshop straal ik en ben ik blij dat ik mensen heb kunnen helpen bij het vinden van hun eigen droomleven.

Ingrid Barelds - Ikigai Workshop

Programma en inhoud

De Ikigai workshop bestaat uit 2 sessies van 1 uur. In de eerste sessie zal een introductie gegeven worden over wat Ikigai is en zullen de deelnemers met opdrachten aan het denken worden gezet. Door de uitkomsten met elkaar te delen kan men van elkaar leren en elkaar ook inspireren tot het vinden van hun Ikigai.

Na 2-4 weken volgt de tweede sessie waarin wordt gereflecteerd op de eerste keer en wordt er ingegaan op hoe je je dromen/doelen kunt bereiken. Iedereen gaat naar huis met concrete doelen en een actieplan om te leven volgens hun Ikigai.

Zij gingen u voor

Kosten

Voor het dekken van de kosten kan gedacht worden aan preventie gelden vanuit de gemeente of kunnen gelden vanuit duurzame inzetbaarheid worden aangesproken.

Workshop Vind je Ikigai op jouw locatie (2x 1-1,5 uur)
+ werkboek en materialen
+ meedenken qua aanmelding en promotie
Exclusief locatie kosten
Exclusief reiskosten a 0,21 per km

–> €297 excl. BTW

Wil je een Ikigai workshop organiseren op jouw locatie?